Wie zijn wij

Heyhey, ik ben Natali, de oprichtster van Tiny Stories. Van kleins af kon je me steeds vinden met mijn neus in de boeken en dit is nog niet veranderd. Boeken zijn voor mij pure magie en maken mijn leven zoveel gezelliger en rijker. Ik ben van opleiding orthopedagoge en heb vele jaren in het buitengewoon onderwijs gewerkt vooraleer ik de sprong heb gemaakt naar mijn eigen boekenwinkel. Hier kan ik mijn twee liefdes combineren namelijk boeken en het werken met kinderen en jongeren.

Met Tiny Stories wil ik een warme, creatieve en inclusieve plek creëren waar alle lezers zich welkom voelen, zichzelf weerspiegeld zien in onze boeken en goesting krijgen om in de wondere wereld van een boek te duiken.  Ik geloof in de kracht van boeken en verhalen en ben ervan overtuigd dat (voor)lezen de beste manier is om verbeelding, empathie en een wijde kijk op de wereld te laten ontkiemen bij lezers van alle leeftijden waardoor we niet enkel groeien als lezers maar ook als mens.

De boeken in ons aanbod zijn dan ook zeer bewust gekozen: boeken die opvallen, verwonderen en inspireren door de inhoud van het verhaal, genuanceerde personages, originaliteit, kwaliteit illustraties,... geven we bij ons in de winkel en tijdens de workshops graag een plaatsje om in de schijnwerpers te staan. 

Tiny Stories bestaat natuurlijk niet uit mij alleen, de geweldige man aan mijn zijde en onze twee toffe zonen maken ook deel uit van de Tiny Stories clan.